Advs

Followers

March 18, 2011

Cintaku Milik Siapa

Assalamualaikum dan selamat tengah hari, jam aku dah pukul 12 tgh hari.

Okey, aku bukan nak bebel panjang-panjang, cuma nak maklumkan... kepada anda-anda yang follow my story di P2u (Cintaku Milik Siapa), saya dah buka blog baru... untuk CMS. Boleh jenguk dan baca dan tinggalkan apa-apa yang patut... apa?hehe... komen ya. :)

Klik di sini Cintaku Milik Siapa

Sementara P2u masih dalam proses pembaikpulihan, aku akan post dalam blog baru ni dulu. Enjoy. :)

Thank you very much kepada semua pembaca blog dreamer cap creamer ni. Again, thanks a lot.

2 comments:

  1. apsal x leh komen kat page tu???

    owh..now i know kenapa fariz kawen ngan maria.. ada rahsia pulak semua itu... so, how about the baby?? gugur ke???

    kalau mcm tu... bagilah fariz kawen ngan diana.. maria patut dilepaskan.. dah takde tanggungjawab pun fariz kat maria... lagipun fariz bukannya cinta kat maria pun...

    ReplyDelete
  2. rasanya boleh saja komen kat situ. :)

    tak boleh, Fariz kena dengan Maria juga... sebab saya suka Diana dengan Hakim. :)

    ReplyDelete