Advs

Followers

May 03, 2012

Lagi, order novel.

Assalamualaikum...

Kepada semua, disebabkan masih ada yang request nak beli novel Kampung Girl, so, umi fikir, anyone rasa susah nak dapatkan buku tu, boleh buat order thru umi. So, anda bayar pada saya, then saya akan direct bagi the list dekat KS. Nak beli dari saya boleh (tapi, for the time being, stok dah habis) plus, harga pun up sikit sebab saya kenakan caj pos. :)

Kalau nak order, jangan segan, jangan malu, please... e-mailkan terus pada saya, uniq_smiley29@yahoo.com

nak tanya, nak request, apa2 aje... kita sembang kat e-mail.

2 comments:

  1. Baru je beli kampung girl kat bookfair smlm n_n

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq WC. sayang, xdpt nak datang. insyaAllah, ada rezeki boleh jumpa ya :)

      Delete