Advs

Followers

July 13, 2011

Buat yang menanti

Assalamualaikum...


Kepada anda2 yang setia menanti update di blog ini, MAAF...
sebab tak dapat nak update TSM 8 dan bab-bab seterusnya buat masa ni.
Dan mungkin agak lambat juga proses updating.

Kalau pun lepas ni dapat update cepat sikit, Umi nak mohon maaf in advance kalau buat sesiapa tertunggu-tunggu (Err... ada ke yang tunggu? Kalau ada... THANKS a lot) I do appreciate each of your support to my karya. :)

AGAIN, I AM SORRY. I'll try to update as soon as possible but can't promise when.

Truly,
Umi Kalsom.

8 comments:

  1. insyaallah kitorang sabar menunggu....

    ReplyDelete
  2. saya dh lama menunggu..
    n setia menunggu...
    huhu...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. tak apa kak..
    saya sentiasa sabar menunggu.. ;)

    ReplyDelete
  5. akan setia menanti tp jgn lama sgt nnt jln cerita pun lupa mcm mn ;)

    ReplyDelete