Advs

Followers

June 03, 2013

Kampung Girl dalam Anugerah Pilihan Pembaca 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Semoga semua sihat dengan keberkatan-Nya.

Bagi yang bertanya tentang entry baru, maaf. Saya kena utamakan benda lain dulu buat masa ni, insya-Allah, akan disambung jugak nanti.

Okey, tak nak buang masa dengan cakap meleret-leret... *nanti tak pasai kena tukaq tajuk entry ni!

Alhamdulillah... berkat daripada doa, dan usaha semua yang gigih duk pi beli Kampung Girl di Popular, maka... tercalonlah ia dalam list top ten. (Walaupun saya ragu sangat, apa keistimewaan buku ni sampai boleh jugak tercalon dan berdiri dengan penulis popular yang lain) apa-apa pun, saya nak ucapkan terima kasih pada anda semua yang tak pernah putus memberi sokongan kepada karya-karya penulis muda *ehem, macam saya ni :)


*Dalam banyak-banyak gambaq yang ai hantaq, yang tak senyum ni jugak depa pilih! frust...

Dan sekarang ni, masih ada ruang masa untuk anda tunjukkan sokongan itu, dengan rajinnya, boleh klik link ini http://bookfest.popular.com.my/anugerahpilihanpembaca/index.php/vote/group/1
dan mengundi pilihan anda.

Tercalon pun satu anugerah. :)

Lepas ni, nantikan kemunculan drama Kampung Girl di kaca TV anda. Kemungkinan selepas bulan puasa. sebarang perubahan akan saya maklumkan.

Terima kasih, sayang ampa semua *sebab nak suruh undi, dan-dan sayang semua... hehehe. ;)

Salam sayang,
Umi Kalsom

No comments:

Post a Comment