Advs

Followers

April 16, 2012

Nak dapatkan novel Kampung Girl?

Sesiapa yang berminat untuk beli novel Kampung Girl? Anyone? Kalau nak, boleh contact saya via e-mail. Dekat saya sekarang ada lagi tujuh buah buku. Nak clearkan stok yang diambil ni...

Kalau nak, jangan lupa... e-mail ya. Then saya akan bagitahu macam mana nak bayar.
Sangat dialu-alukan for those yang ada berdekatan area USM. Saya boleh pass by hand aje. :)

Thanks all. :)

note: ALREADY THREE ARE BOOKED. SO THERE ARE FOUR MORE LEFT.
Saya rasa, kalau lepas ni... anyone nak order dari saya, boleh aje. Cuma lambat sikit. :-)

23 comments:

  1. salam kak umi....bgth lmbat...saya dah order kat karya seni...... :( kalo x leh order kat kak umi.....sedihnya......

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry, last minute punya order. xplan pun nak ambil lebih. xpe, apa2 pun selamat membaca :)

      Delete
  2. sya dh beli KG ni...memang bez...kdg2 blh lak berangan msuk dlm KG...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya :) really glad that u enjoy reading KG. :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Kak sue dah baca besttt... lambat.... bagitahu.... kalau x boleh minta tandatangan kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya saja order lebih, sebab ada kwn n lecturer kat u nak buku. :) xpe, ada rezeki nanti, boleh TT :)

      Delete
    2. btol3 kalo kak umi bgth cepat mst kat buku ade sign akk hehehe,,,,,sedih3,,,,,

      Delete
  5. saya nak..boleh lg ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. e-mail detail pada saya ya.
      uniq_smiley29...

      Delete
  6. Replies
    1. e-mailkan detail pada saya. Nama, alamat, no-tel. :) nanti saya bagi no akaun utk bank in duit.

      uniq_smiley29@yahoo.com

      Delete
  7. sy nak.. ada lagi ke kak umi?? nak sesangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. e-mail kan detail pada akak. Sekarang dah 3 e-mail yang akak receive. so officially, ada lagi empat buku yang available. :)

      Delete
  8. kak umi saya nak order novel kg.girl,masih ada lagi x?

    ReplyDelete
  9. salam... sy mmg nak sgt cr novel kampung girl ni tuk gf sy sbb die da lme sgt cr tp xdpt2..klaw admin xkberatan sile sms sy 0175896057 sng sy nak bli..sbb email2 ni sy xpndai.beharap sgt..tolong ye admin

    ReplyDelete
  10. wsalam, sorry ya. bukan tak nak tolong. Tapi umi pun dalam musim sibuk. Sgt sibuk. My daily schedule pun mmg pack. So, I suggest, why not you book dekat bookstore. please mention the nearest bookstore yg you bleh pergi, I'll check with karyaseni.

    ReplyDelete
  11. kalau saya nak beli dari Brunei.. boleh ke..brapa harga...bagaimana?....

    ReplyDelete
  12. kalau saya nak beli dari Brunei.. boleh ke..brapa harga...bagaimana?....

    ReplyDelete
  13. kalau ke brunei akan di caj international postage. mahal lagi rasanya.

    ReplyDelete
  14. sy nak...ada lg x

    ReplyDelete