Advs

Followers

August 19, 2011

Announcement...

Assalamualaikum...

Pengumuman yang entah penting atau tak...
tapi saya umumkan juga di sini,
Email saya yang sebelum ni, uniq_smiley@yahoo.com dah tak boleh digunakan. Atas sebab apa, saya pun tak tahu. Dah dua hari try nak akses, tapi tak boleh jugak.
Jadi, in future... anyone kalau nak send e-mail atau berhubung dengan saya, gunakan e-mail ni, 
uniq_smiley29@yahoo.com. Baru je buat tadi. 

p/s: sesiapa tahu tak, kenapa e-mail tu boleh di'locked'??? 
Dah tu, jawapan untuk security question tak match pulak! Orang kurang celik it... T_T

6 comments:

  1. im 1 of ur readers. =)

    it might happen due to u access ur acc several times but has failed or somebody hacks ur account.. o-owhh...

    neway, ive some links regarding dis fm mr.google.

    account-security-help@cc.yahoo-inc.com

    https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=&src=&partner=reg&intl=us

    hope dis helps though not much!

    ReplyDelete
  2. hey, thanks for yr info.
    i've already tried it before... but there's a problem with my security question. the answer just not match with the one I've done before.
    mybe ur right, someone hacks my acc. It is possible to be that way right?

    nvrmind. problem is solve with this new yahoo acc... yet still trying to open the old one.

    ReplyDelete
  3. sama!! akaun kira pun x leh bkak..nk buat camna g...redha ja la..

    ReplyDelete
  4. yeke kira?
    ke yahoo yg ada prob ek...
    tu la pasal, redha je la...huhu

    ReplyDelete
  5. samalah..email sy yg dulu pon xleh buka :(

    ReplyDelete
  6. kira bukan saya sorang jela yg jadi mcm ni... haish. susah bila e-mail ada prob.

    ReplyDelete