Advs

Followers

January 12, 2012

Petikan Dialog Kampung Girl

p/s: Jangan lupa 'mute' music background sebelum PLAY video ini. Another simple video from me. :)

video

InsyaAllah, apa-apa info terbaru, Umi akan maklumkan. 
Terima kasih semua.

4 comments:

  1. menarik..xsaba nk bce =)
    tu mmg cover KG erk..warne pink??hehe sweet btol..xmcm abg ash..hampeh! keh3

    ReplyDelete
  2. comel je..
    xsbr nk beli..
    lagu pun best..
    ap nm lagu ni??

    ReplyDelete
  3. Bikin hati penasaran ni nak tau ending dia...
    Ashraf sampai hati la cakap kat Ainnur macam tu...

    ReplyDelete
  4. cover pinky, utk Ainnur... hehe... tpi memang tak sesuai dgn jiwa batu Ash tu... ^^

    lagu ni, love is pain- new age. :)

    tunggu umi announce ya bila boleh order. then korang boleh order directly dgn KS. kalau nak signature, request skali dekat en.muz. InsyaAllah, kalau berkesempatan umi akan ke KL. ada rezeki, dptlah yg ada signature. :)

    ReplyDelete